crossmeckning

Sitter på Johnnie jobb och kollar på när grabbarna meckar med sina crossar. Byte av däck och finslipning inför körningen på Gotland om 2 veckor.
Då Johnnie kommer lämna mig själv från torsdag till måndag. :/

Den helgen e det även fest för kusin Marina och jag har 1-2 hundar att ta hand om. :( Hade gärna åkt ner till Malmö den helgen. Var så länge sen man träffade alla.
Ska kolla om inte Cobra kan vara hos Linda och kanske Trym på pensionat. Jennie med familj ska ner till Växjö och ställa ut hundar så de kan inte passa Trym.

Vill åka inom IKEA på vägen hem. Så kul att gå där. Få ner när grabbsen e klara så att vi kan åka. Johnnie e nog ganska så klar med sin cross men de andra har lite kvar att göra.

Johnnie slutade inte i tid igår (kl.3) utan han ringde vid 5 då var han påväg från jobbet. :(
Inte kul att bli kvar på jobbet 2h efter att man har slutat när det e fredag.
Men han kom iaf hem. Vi gjorde god mat, fläskfilé lagad i matlagningsgrädde, grädde, soya och lök och till det ris. Det blev mummsfillibabba gott. :D

Ikväll så ska kanske kanske Micke och hans tjej och unge komma hem till oss. Får se hur lång tid det tar här. Ska ringa dem när vi kommer hem.

Asså detta tagentbort e sååååå skitigt. Blir svart om fingertopparna. :( juck. Men så e det att vara mekaniker. Inte ett finger rent då inte.

Haade fiiint

Mich


Kommentarer
Postat av: Martina

Juck? suck ska det nog stå ;) haha

2010-10-27 @ 14:36:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0