Vill med.

Aaa jag vill med klippa mig. E lite av ett stort behov av att klippa mig. När jag hade Kajsa som frisör på amandas så klippte jag mig var 3 månad vilket jag inte gör nu å det märks. Behöver klippa av minst 5cm. Troligtvis behöver jag klippa mig mer men vet inte om jag vill det då blir det så kort. hehe enligt mig.

Vet ni vad jag ska göra på söndag.!!?!
Jag ska var modell för en dag ihop med Tilda, Tina och kanske Sandra i Halmstad. :) Ska bli lite skoj. Vet dock inte vad jag ska ha för kläder med mig.
Efter att vi gjort det ska jag köra fort hem till Veinge och gå Adventspromenaden.. :D Det e ett måste att gå den ju. MYYYYS. Ni söta vänner som kommer vara hemma den helgen i Veinge/Halmstad häng med. Peppakakor och glögg, godis, pizza, kakor och kolor av tomten... Muuums
Årets högpunkt nästan. haha

Vi hade stömavbrott igår. Det blev helt plötsligt mörkt kl 19. Poff. som tur var så visste vi var vi hade våra ficklampor så slapp krypa runt i blindo. Det var mitt i matlagningen. Men som tur var så hade vi ju gasolspis så kunde laga mat ändå... Lyx. :)
Dock blev maten inte den bästa såg ju inte så jättemkt. haha men den gick att äta.

Lite efter klockan 1 inatt så vaknade jag av att frysen larmade och att alla lampor var tända. Efter att jag varit uppe och fått stopp på larmet och släckt lamporna så hade jag jättesvårt att sova. Vaknade till och från hela tiden. Plus att kattskrället som jag var och hämtade hos grannen igår och som förövrigt ska åka till ett katthem idag låg i sängen bokstavligen låg på mig och klöste mig i ryggen. JOBBIGT.

Det snöar. Det snöar massa små snöflingor och det blåser. Det e kallt ute..Brrr.

Kommer ner till Halland på fredag. Åker du hem till mamma och sover där. Kör ner till Veinge på Lördag kväll och har antagligen lillebror med mig ner. Han ska till Halmstad och festa. Stannar i Veinge tills på söndag kväll eller Måndag morgon. Sen så GeKås på måndag.. Wooohoo.
Vi ska in och trängas med busslassen.

Jahaja så ni vill ha en önskelista här på bloggen.. Men Michelle e som alltid. Vet inte vad jag önskar mig. Får ta en funderare till på den. Men kommer jag inte på något så e presentkort bra. :)
Men ska försöka skriva ner en önskelista.

Love you

M!ch£ll£

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0